Welkom op de website van Autobedrijf Gebroeders Vreeker

Wij, familiebedrijf Gebroeders Vreeker, zijn een universeel autobedrijf en voeren APK keuringen, reparatie, onderhouds- en schadewerkzaamheden uit aan alle merken en modellen auto’s.

Doordat wij onafhankelijk zijn hebben wij geen verplichtingen aan “vaste” leveranciers voor onderdelen, autobanden en spuitmaterialen. Hierdoor zijn wij altijd in staat u een zeer scherpe prijs te garanderen.

Onze monteurs zijn goed opgeleide en gedreven vakmensen, die regelmatig bijgeschoold worden
om in deze dynamische branche waar nieuwe ontwikkelingen iedere dag plaatsvinden, altijd de juiste kennis paraat te hebben.
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en gebruiken hoogwaardige gereedschappen, diagnosetest en afstelapparatuur.

Naast APK en onderhoud kunt u ook terecht voor een uitgebreide diagnose van het motor-managementsysteem, accessoires zoals bijvoorbeeld trekhaken en autoradio’s.

 

Modern maar authentiek

Hoewel het bedrijf al meer dan 35 jaar bestaat, is het met de tijd meegegaan.We hebben hier het vertrouwde van vroeger, maar we werken met de modernste apparatuur, verteld hoofdmonteur en keurmeester Johan Vreeker.

Waar de meeste dealers een defecte motor of versnellingsbak terug naar de fabrikant sturen, kan Autobedrijf Vreeker de motor vaak zelf herstellen.

Ik heb nog nooit een klant naar huis gestuurd zonder deze te kunnen helpen, verteld Johan Vreeker.